Myyntiehdot

VERKKOKAUPAN MYYNTIEHDOT


Domingo.fi-verkkokaupan (jäljempänä "verkkokauppa") omistaja on Snakes OÜ (rekisteritunnus 16477916), joka sijaitsee osoitteessa Hobujaama 4, Tallinna.

Myyntisopimuksen voimassaolo, tuote- ja hintatiedot

Myyntiehdot koskevat tuotteiden ostamista verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on ilmoitettu tuotteiden yhteydessä. Hintaan lisätään tuotteen toimitusmaksu. Kaikki verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ovat euroissa.

Tuotteen toimitusmaksu riippuu toimitusosoitteesta ja -tavasta. Toimitusmaksu ilmoitetaan tilauksen laatimisen yhteydessä.

Tuotetiedot on ilmoitettu verkkokaupassa tuotteen yhteydessä.

Tilauksen laatiminen

Tuotteen tilaamiseksi halutut tuotteet lisätään ostoskoriin. Tilauksen laatimiseksi on täytettävä vaaditut kentät ja valittava sopiva toimitustapa. Tämän jälkeen näytöllä näkyy summa, joka voidaan maksaa turvallisesti seuraavilla maksutavoilla:

Viron pankkimaksut: Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank, Citadele, Pocopay.

Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, OmaSP, OP, POP Pankki, S-Pankki ja Säästopankki.


HUOMIO! Jos maksat verkkopankissa, muista painaa pankin sivulla "Takaisin kauppiaan sivulle" -painiketta.

Maksuja välittää Maksekeskus AS. Maksaminen tapahtuu verkkokaupan ulkopuolella turvallisessa ympäristössä: verkkopankissa maksettaessa vastaavan pankin turvallisessa maksuympäristössä ja luottokortilla maksettaessa Maksekeskus AS:n turvallisessa maksuympäristössä. Myyjä ei pääse käsiksi asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin. Sopimus astuu voimaan maksun näkyessä verkkokaupan pankkitilillä.

Verkkokaupan omistaja on henkilötietojen vastaava käsittelijä ja välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Maksekeskus AS:lle.

Jos tilattuja tuotteita ei voida toimittaa tuotteen loppumisen tai muun syyn takia, siitä ilmoitetaan ostajalle mahdollisimman pian ja maksettu raha (mukaan lukien toimitusmaksu) palautetaan ostajalle välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluttua ilmoituksen lähettämisestä.

Toimitus

Tuotteita lähetetään seuraaviin maihin: Viro, Suomi

Ostaja voi vastaanottaa tuotteet seuraavilla tavoilla: Posti, Nordpost, DPD, Omniva tai Itella Smartpost -pakettiautomaatit tai postitoimisto

Tuotteen toimituskustannukset maksaa ostaja, ja vastaavat hintatiedot ilmoitetaan toimitustavan yhteydessä.

Suomen sisäiset lähetykset saapuvat yleensä ostajan ilmoittamaan osoitteeseen 4-14 arkipäivän kuluessa kauppasopimuksen voimaantulosta.

Poikkeustapauksissa verkkokaupalla on oikeus toimittaa tuotteet 30 kalenteripäivän kuluessa.Peruuttamisoikeus

Vastaanotettuaan tilauksen ostajalla on oikeus purkaa verkkokaupassa solmittu sopimus 14 päivän kuluessa.

Peruuttamisoikeus ei koske oikeushenkilöitä.

Peruutusoikeus ei koske tuotteita, jotka on tehty erikoistilauksesta ostajan mittojen ja/tai toiveiden mukaan. Erikoistilaustuotteiden valmistus voi aiheuttaa Myyjälle (Snakes OÜ) välittömiä kuluja, joten Myyjällä ei ole velvollisuutta hyväksyä tilausten peruutuksia 24 tunnin kuluttua tilauksen lähettämisestä ja vahvistamisesta.

Tilaustuotteina ovat kaikki tuotteet, joita myyjä on joutunut prosessoimaan jollain tavalla raaka-aineen mukauttamiseksi ostajan toiveiden mukaan (esim. liinavaatteet).

Mikäli Myyjä on valmistanut vuodevaatteet Asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toimittanut ne Asiakkaalle ja Asiakas haluaa peruuttaa tilauksen, Myyjällä on oikeus palauttaa 80 % tilauksen kokonaissummasta jättäen 20 % tilauksen kokonaissummasta. tilauksen kokonaissumma työajan ja käytetyn materiaalin korvaamiseksi. Mikäli ostajan ja myyjän välillä on kirjallinen sopimus tilattujen tuotteiden palauttamisesta, ostaja maksaa palautukseen liittyvät kulut, ellei toisin ole sovittu.

Jotta 14 päivän palautusoikeus olisi voimassa, tilattuja tuotteita ei saa käyttää muilla tavoin kuin on tarpeen tuotteen olemuksen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi samalla tavalla kuin se on sallittua tuotteen testaamiseksi liikkeessä.

Jos tuotetta on käytetty muihin tarkoituksiin kuin on tarpeen tuotteen olemuksen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi tai siinä on käyttö- tai kulumisjälkiä, verkkokaupalla on oikeus vähentää palautettavaa summaa tuotteen arvon vähenemistä vastaavasti.

Ostaja on velvollinen ilmoittamaan halustaan palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@domingo.fi. Tuotteen palautukseen liittyvät kustannukset maksaa ostaja, paitsi jos palautus johtuu siitä, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. väärä tai viallinen tuote).

Ostajan on palautettava tuote 14 päivän kuluessa hakemuksen esittämisestä tai esitettävä todistus siitä, että hän on luovuttanut tuotteen kuljetusyrityksellä kyseisenä aikana.

Vastaanotettuaan palautettavan tuotteen, verkkokauppa palauttaa kaikki ostajalta sopimuksen perusteella saadut maksut ostajalle välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua palautusilmoituksen vastaanottamisesta.

Verkkokauppa voi kieltäytyä maksujen palautuksesta, kunnes on vastaanottanut sopimuksen kohteena olevan tuotteen tai kunnes ostaja on esittänyt todistuksen siitä, että hän on palauttanut tuotteen, sen mukaan, kumpi tapahtuu aiemmin.

Jos ostaja on nimenomaisesti valinnut verkkokaupan tarjoamasta halvimmasta tavallisesta tuotteen toimitustavasta poikkeavan toimitustavan, verkkokaupan ei tarvitse palauttaa kuluttajalle kustannusta, joka ylittää tavalliseen toimitustapaan liittyvän kustannuksen.

Verkkokaupalla on oikeus purkaa kaupat ja vaatia ostajaa palauttamaan tuote, jos tuotteen hinta verkkokaupassa on vahingossa merkitty selvästi alle tuotteen markkinahinnan.

Tuotteiden palauttamista varten on lähetettävä peruutusilmoitus, joka löytyy täältä: PALAUTUSILMOITUS osoitteeseen info@domingo.fi 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Valitusoikeus

Jos tuote on puutteellinen, ostajalla on oikeus ottaa yhteyttä verkkokauppaan kahden kuukauden kuluessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@domingo.fi.

Verkkokauppa ei vastaa puutteista, jotka ovat syntyneet sen jälkeen, kun tuote on luovutettu ostajalle.

Jos verkkokaupasta ostetussa tuotteessa on puutteita, joista verkkokauppa vastaa, verkkokauppa korjaa tai vaihtaa viallisen tuotteen. Jos tuotetta ei ole mahdollista korjata eikä vaihtaa, verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki myyntisopimukseen liittyvät kustannukset.

Verkkokauppa vastaa kuluttajan esittämään valitukseen kirjallisesti tai tavalla, josta voidaan esittää kirjallinen todiste, 15 päivän kuluessa.

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely

Verkkokauppa käyttää ostajan ilmoittamia henkilötietoja vain tilauksen käsittelemiseen ja tuotteiden lähettämiseen ostajalle. Verkkokauppa välittää henkilötiedot kuljetuspalvelua tarjoavalle yritykselle tuotteiden toimitusta varten.

Verkkokauppa lähettää ostajalle uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen ainoastaan siinä tapauksessa, että ostaja on toivonut sitä antamalla verkkosivulla sähköpostiosoitteensa ja ilmoittanut halustaan vastaanottaa suoramarkkinointi-ilmoituksia.

Ostaja voi milloin tahansa luopua sähköpostiin lähetettävistä tarjouksista ja uutiskirjeistä ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai noudattamalla tarjouksia sisältävässä sähköpostiviestissä kerrottuja ohjeita.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos ostajalla on verkkokauppaa koskevia valituksia, ne on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen info@domingo.fi.

Jos ostaja ja verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan kiistaa sopimalla, ostaja voi kääntyä Viron kuluttajariitalautakunnan (Tarbijavaidluste komisjon) puoleen. Viron kuluttajariitalautakunta on toimivaltainen ratkaisemaan ostajan ja verkkokaupan välillä solmitusta sopimuksesta aiheutuvia riitoja. Ostajan valituksen tarkistaminen on maksutonta.