Tuotteen palauttaminen

Tuotteen palauttaminen


Ostaja on velvollinen ilmoittamaan halustaan palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@domingo.fi. Tuotteen palautukseen liittyvät kustannukset maksaa ostaja, paitsi jos palautus johtuu siitä, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. väärä tai viallinen tuote).

Jos sopimus puretaan, tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan.


Peruutusoikeus ei koske tuotteita, jotka on tehty erikoistilauksesta ostajan mittojen ja/tai toiveiden mukaan. Erikoistilaustuotteiden valmistus voi aiheuttaa Myyjälle (Snakes OÜ) välittömiä kuluja, joten Myyjällä ei ole velvollisuutta hyväksyä tilausten peruutuksia 24 tunnin kuluttua tilauksen lähettämisestä ja vahvistamisesta.

Tilaustuotteina ovat kaikki tuotteet, joita myyjä on joutunut prosessoimaan jollain tavalla raaka-aineen mukauttamiseksi ostajan toiveiden mukaan (esim. liinavaatteet).

Mikäli Myyjä on valmistanut vuodevaatteet Asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toimittanut ne Asiakkaalle ja Asiakas haluaa peruuttaa tilauksen, Myyjällä on oikeus palauttaa 80 % tilauksen kokonaissummasta jättäen 20 % tilauksen kokonaissummasta. tilauksen kokonaissumma työajan ja käytetyn materiaalin korvaamiseksi. Mikäli ostajan ja myyjän välillä on kirjallinen sopimus tilattujen tuotteiden palauttamisesta, ostaja maksaa palautukseen liittyvät kulut, ellei toisin ole sovittu.

Tuotteeseen voi tutustua sen sopivuuden varmistamiseksi. Tuotteeseen tutustuminen tarkoittaa samanlaista käyttöä kuin siihen tutustuminen liikkeessä ennen ostoksen suorittamista (eli kahvinkeittimellä ei saa valmistaa kahvia, pölynimurilla ei saa siivota, mehustimella ei saa valmistaa mehua, suljettuja pakkauksia ei saa avata jne.).

14 päivän kuluessa palautettujen tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa ja sisällettävä kaikki samat osat kuin ostajalle luovutettaessa. Tuotteet, jotka saapuvat ostajalle pakkauksessa osin purettuna, on myös palautettava purettuna ja pakattuna samalla tavalla kuin ne toimitettiin ostajalle.

Huomio! Kaikki palautettavat tuotteet ovat asiakkaan vastuulla, kunnes ne saapuvat varastoomme. Varmista, että kaikki on pakattu kunnolla eikä tuote ole vaarassa vahingoittua kuljetuksen aikana. HUOMIO! Viron velvoiteoikeuslain (VÕS) 53 §:n 4 momentin 41 kohdan mukaan VõS 56 §:n 1 momentissa säädettyä peruuttamisoikeutta ei sovelleta sopimukseen, jonka kohteena on sellaisen suljetussa pakkauksessa olevan tuotteen luovuttaminen, joka ei terveys- tai hygieniasyistä sovellu palautettavaksi ja joka on avattu toimituksen jälkeen.

Näin ollen 14 päivän peruutusoikeus ei koske suljetussa pakkauksessa olevia tuotteita, joita ei voida palauttaa terveys- tai hygieniasyistä, jos pakkaus on avattu toimituksen jälkeen (esim. kosmetiikka, alusvaatteet, rantavaatteet, vuodevaatteet, tyynyt/peitot, petauspatjat).

Vastaanotettuaan palautettavan tuotteen verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki tältä sopimuksen perusteella saadut maksut välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua peruutushakemuksen vastaanottamisesta.

Peruuttamisoikeus ei koske oikeushenkilöitä.

Jos vastaanotat tuotteen postiautomaatin kautta ja pakkaus on rikkoutunut tai vahingoittunut, ota kuva pakkauksesta ja lähetä se osoitteeseen info@domingo.fi.

Verkkokauppa ei vastaa puutteista, jotka ovat syntyneet sen jälkeen, kun tuote on luovutettu ostajalle.